Fastighetsägare/Brf

Med Fiber från Tidaholms Energi ökar inte bara värdet på fastigheten. Lägenheterna blir mer efterfrågade och du får en framtidssäker infrastruktur som skapar förutsättningar för ordentligt minskade driftskostnader. Med Tidaholms Energi Fiber i din fastighet är du ett steg närmare framtiden.

Fastighetsägare får mer än bara snabbt Internet

Många tror att riktigt bredband enbart innebär möjlighet till en snabb internetuppkoppling för de enskilda hushållen. Det är bara en liten del av sanningen. Med Tidaholms Energis Fiber erbjuds en mängd olika tjänster som telefoni och Kabel-TV. Det öppnas möjligheter att via bredbandet även sköta exempelvis värmereglering, elmätning, ventilation, kameraövervakning, låssystem, fuktlarm och tvättstugebokning. Utbudet växer oavbrutet och förenklar tillvaron för både boende och fastighetsägare.

 

Gör hyresgästerna nöjda

Fastighetsägaren/Bostadsrättsstyrelsen tar beslutet att beställa och installera Tidaholms Energis Fiber. Tidaholms Energi drar fram en fiberkabel till din fastighet, levererar samt installerar den hårdvara som behövs för ert ändamål.