Meny
Laddar...
  • Lediga tjänster
    Här publicerar vi våra lediga tjänster.

Tidaholms Energi söker Teamledare/Beredare inom elnät!

Tidaholms Energi är det lokala energibolaget i Tidaholm verksamt inom Fjärrvärme, Elnät, Bostäder, Elhandel och Stadsnät. Vår vision är att göra det attraktivt att verka och bo i Tidaholm!

Vi är 36 medarbetare och vi omsätter 170 miljoner och är verksamma främst inom Tidaholms kommun. Tidaholms Energi är också ett möjligheternas företag. Vi ser vår personal som en stor tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Tjänstebeskrivning

Tänk dig att du arbetar sida vid sida med några av energi- och bostadsbranschens vassaste och mest kreativa hjärnor och vill vara med att utveckla alla våra verksamheter, men även att du bidrar till ett hållbart Tidaholm. Vi har ett mycket stort fokus på miljön men också på nytänkande och utvecklande av vår personal och våra verksamheter. Vi kommer förändra samhället i framtiden!

Din roll som Teamledare/Beredare hos oss på Tidaholms Energi innebär att du kommer att vara en del i vårt team och arbeta med att utveckla dina arbetsområden. Du kommer att arbeta tätt tillsammans i vårt team. Vi är en utvecklande bransch med möjlighet att anpassa din roll efter dina styrkor. Du kommer att arbeta ihop med våra fantastiska medarbetare och stärka upp teamet med arbetsledning och beredning inom elnät.

Som Teamledare/Beredare hos oss kommer några av dina huvudsakliga ansvarsområden att inkludera
• Arbetsledning
• Drift av elnätet Elnätsfrågor
• Projektering och beredning
Och alla andra spännande elnätsutmaningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom el och elkraft. Erfarenhet av att arbeta med elnät och distributionsanläggningar är meriterande. Vi söker dig som är driven, självgående, stresstålig och strukturerad. Du gillar utmaningar, förändring samt är strukturerad och ordningsam.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper då du kommer att arbeta tätt ihop med både kunder, leverantörer och oss på Tidaholms Energi.

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Stefan Larsson tel 072-5133900. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 26 april. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!