Meny
Laddar...
  • Kabel-TV på två olika sätt
    Om ditt hushåll är anslutet till Tidanet kabel-tv nät, har du möjlighet att se på TV på två olika sätt. För dig som saknar digitalbox levererar Tidanet ett brett analogt utbud. För dig som kräver lite mer och vill ha större valfrihet finns ett stort digitalt utbud levererat av programleverantören Sappa.

Tidanet

Analog

Tidanet levererar det analoga grundutbudet till samtliga hushåll som är anslutna till vårt kabel-TV nät. Grundutbudet innehåller 20 stycken TV-kanaler som täcker det mesta av det hushållen vill se. Att grundutbudet är analogt innebär att du kan se det på alla tv-apparater i hushållet utan krav på digitalbox.

Internetanslutning

Om din fastighet är ansluten till Tidanets kabel-TV nät så har du även möjlighet att ansluta till internet. Enda kravet är att fastigheten är förberedd för internet via kabel-TV nätet. För mer info ring vår kundtjänst på telefon 0502-60 65 90.

Sappa

Digital TV

Med det digitala utbudet från programleverantören Sappa har du tillgång till en modern digital paketering med valfrihet. Utbudet består av 140 TV-kanaler.

Digitalbox

Lokal återförsäljare av boxar samt kort är Simons radio och TV. Butiken hittar du på Norra Kungsvägen 3, eller ring telefon 0502-712 85.

Simons