Meny
Laddar...

Flerbostadshus / Bostadsrättsförening

Med Fiber från Tidanet ökar inte bara värdet på fastigheten. Lägenheterna blir mer efterfrågade och du får en framtidssäker infrastruktur som skapar förutsättningar för ordentligt minskade driftskostnader. Med Tidanet Fiber i din fastighet är du ett steg närmare framtiden.

Fastighetsägare får mer än bara snabbt Internet

Många tror att riktigt bredband enbart innebär möjlighet till en snabb internetuppkoppling för de enskilda hushållen. Det är bara en liten del av sanningen. Med Tidanets Fiber erbjuds en mängd olika tjänster som telefoni och Kabel-TV. Det öppnas möjligheter att via bredbandet även sköta exempelvis värmereglering, elmätning, ventilation, kameraövervakning, låssystem, fuktlarm och tvättstugebokning. Utbudet växer oavbrutet och förenklar tillvaron för både boende och fastighetsägare.

Gör hyresgästerna nöjda

De boende i fastigheten får tillgång till Tidanets tjänster. Idag erbjuder vi Internet, Kabel-TV och bredbandstelefoni. Tidanet Fiber erbjuds till alla flerfamiljshushåll inom Tidaholms kommun som är anslutna till fjärrvärmen. Fastighetsägaren/Bostadsrättsstyrelsen tar beslutet att beställa och installera Tidanet Fiber. Tidanet drar fram en fiberkabel till din fastighet, levererar samt installerar den hårdvara som behövs för ert ändamål.

Anmäl intresse för anslutning till Stadsnätet